SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

Karsten og Nora

Også Karsten i M11-12, Nora og Mari i K13-14, Amalie og Pernille  i K 15-16 , var på Eidsvoll i helgen.  For Pernille og Amalie var rittet siste mulighet til å vise at de er verdig å bli tatt ut til EYOF i Georgia. Amalie var dessverre småsyk allerede tidlig i forrige uke. Hun ville allikevel prøve seg på tempoen. Vel i mål var hun febervarm, hostet og potte tett. Fellesstarten måtte hun derfor stå over. Ifht uttak til EYOF håper vi at NCF vil se på alle de andre topp resultatene Amalie har hatt i vårsesongen. Pernille vant tempoen med god margin i en løype som nok passet henne veldig godt.

 Pernille

Fellesstarten fikk en dramatisk slutt for mange da en av guttene i M13-14 nok hadde misforstått hvor løypen gikk  og vrengte over til venstre slik at halve feltet gikk i asfalten. Der var flere stygge skader og mange kunne ikke sykle videre. Pernille kom seg imidlertid på sykkel. Hun ble nr 2 i spurten. Dessverre ble hun sammen med Martine Gjøs fra Horten deplassert etter, at de var  blitt kjørt opp til feltet igjen med pes.  Så da får vi håpe at NCF også her ser på andre plasseringer denne våren når de foretar det endelige uttaket.

Mari kjørte en bra tempo, men måtte se seg slått av Ingrid Dalland og  Silje Mathisen. Med en litt mer kupert tempoløype kunne hun fort ha stått øverst på pallen.

Nora tok en sterk 5. plass.  Beste 13 åring i feltet.

På fellesstarten søndag,  fikk Mari revansj og tok en ganske klar spurtseier etter to runder med høy fart og  støting. Nora klatret en plass opp og tok en 4. i spurten.

Mari

Karsten er og i slag denne våren, og sikret seg en sterk 2. plass på tempoen. På fellesstarten syklet M11-12 med K13-14.  Karsten var med i front hele veien sammen med Mari og Nora. Han vant klart i M11-12 og ble nr 3 totalt i spurten.

Godt fornøyd med innsats hos samtlige, både støtteapparat og ryttere.  Eneste nedturen var den lange veien hjem…

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY