SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable
 {sfx ...}
Tekst: Tormod Ognedal Foto: SteenN/AnitaL/TormodO/U6
Stavanger SK hadde en stor gruppe ryttere i de fleste aldersgrupper til stede i Tidaholm under U6 Cycletour, som neste år kan feire sitt 40-års jubileum. Våre gutter Eirik Lunder, Henrik Schwalb og Thomas Skogland Ognedal representerte 15 /16 års klassen. Det var gledelig å se et stort felt som talte hele 143 ryttere i denne klassen, og med totalt 950 ryttere til start var det rekordstor deltakelse på årets Cycletour.De 6 etappene var: 3,2 km  tempo/bakke, 89 km fellesstart m/ grusparti, 93 km fellestart, 27,6 km gateritt, 64 km fellesstart m /grusparti og en avsluttende tempo på 14 km. Været gjennom uka var svært skiftende med til dels sterk vind og nedbør, noe som gjorde forholdene utfordrende for rytterne de fleste av dagene.
Våre ryttere var aktivt med under rittene, med en fjerde plass som beste resultat på fellestarten i Ekedalen - her ble Henrik hindret av et velt i bakken før mål. Thomas kjørte igjen en meget sterk tempo på avslutningsetappen og tok tredjeplassen som beste norske rytter 25 sek foran nestemann. Gaterittet ble også svært bra, selv om spurten ikke ble optimal for våre gutter.  
 
Det er gledelig og se hvor godt guttene kjørte som lag, og gjennomførte planene som var avtalt på forhånd. Farten var høy i alle rittene, vi var med i brudd og kunne gledelig konstatere at våre ryttere holder en god form også med tanke på resten av sesongen. Videre fikk rytterne sett viktigheten av det som blir terpet på gjennom året når det gjelder å spise og drikke underveis, samt hvor viktig taktiske og tekniske ferdigheter er for resultatene, hvor jo marginene er ofte små.
Både våre danske og svenske venner hadde samlet landets beste ryttere i kjøresterke Team, noe som også satt sitt preg på de fleste etappene hvor vi så stort fart og hard kjøring fra start til mål.
En flott uke og ritt i Sverige for store og små ryttere, trenere oppmenn og støtteapparat, og vi gleder oss til neste års U6 40-års jubileum.
Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY