SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

RM2016 HansArneKvingedal

Helgens regionmesterskap ble avviklet med tempo lørdag og fellesstart søndag. Bokn SK kunne skilte med strålende vær samt krevende løyper som ikke gav rytterne noe gratis, her ville den mest komplette rytteren vinne i begge disipliner!

Sandnes, Grimstad, Kristiansand og Stavanger stilte alle med sterke lag og det lå i kortene at et brudd med de sterkeste kunne gå inn i den kuperte løypa. Stavanger fikk med Hans-Arne og Daniel i brudd allerede på første runden og med bra samarbeid med ryttere fra Sandnes og Kristiansand så skulle dette holde helt inn. 

RM2016 HelmerBerreMatias Skjold fra Kristiansand var først ut på oppløpet, men Hans-Arne var klart sterkest i motbakkespurten og kunne rekke armene i været som regionsmester. Evigunge Jone Ellingsen viste styrke i bruddet og kjørte inn til en sterk 3.plass

Lørdagens tempo på 20 km hadde samme personer på pallen, men i motsatt rekkefølge der Hans-Arne kjørte inn til bronse etter Matias Skjold og vinneren Jone Ellingsen. 

I masterklassen kjørte Helmer Berre inn til gull i tempo og bronse på fellesstart

Som ventet kjørte SSK inn mange flotte resultater denne helgen og de fleste klassene med mange regionmestere.

Susanne Andersen vinner overbevisende begge dager og kan krone seg med regionmestertittelen i både tempo og fellesstart.

I aldersbestemt overbeviste både Filip Byberg, Felix Hegreberg samt Amalie og Tuva Lutro.

 

 

 

 

 

Full resultatliste finner du på http://boknsk.no/regionsmesterskap-landevei-2016

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY