SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

Fineste hvis gruppe

Nok en flott sykkelhelg vi som SSK `ere kan være stolte av.

Hele 21 ryttere stilte til start. Med oss hjem fikk vi 8 gull , 6 sølv og 2 bronse. I de yngste klassene hadde vi og flere topp 3 plasseringer.  SSK stile og med 2 kommisærer på rittet. Morten Bjordal som SK og Martin Feldmann. De styrte  arrangementet med stødig dommerhånd , og måtte blant annet rydde opp i litt tidtakerkluss.

Helgens helt må være Filip på 12 år som ble kjørt i grøften på 1. runde. Kom seg på sykkelen igjen og kjørte siste runde til mål. Har desverre ikke noe bilde av ham, men han så ut som han hadde vært i krigen. Blodig og møkkete J. Magnus sikret pallplassen i denn klassen med en strålende 2. plass.

Junior gutta leverer igjen, med Thomas gull til Thomas begge dager. På tempo tok i tillegg Eirik sølv.

 På tempoen var Amalie den klart beste av våre to og stakk av med gullet. På fellestarten var det bare Pernille som fullførte og tok dermed gullet foran Vilde fra Dølamo. 

Mari og Tuva tok hhv gull og sølv begge dager i K15-16. IMG 1719

I M15-16 kunne vi glede oss stort over Fredrik som spurtet inn til seier på fellestarten , og  med Tord på 3. Tord hadde allrede sikret seg sølv på tempoen.

IMG 1720

I M 13-14 sikret trekløverert Sindre, Sander og Karsten oss gull og bronse og 4. plass på fellestarten. Sterk kjøring av alle 3 gjorde at Sandnes sine gutter virkelig måtte jobbe underveis. Karsten sikret i tillegg sølvet på tempoen.

IMG 1717

Takk til Grimstad SK for flott arrangement og fint vær J

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY