Veidekke Sykkelcup

SSK hjelperyttere 2019

17393886331 94dd03a2f6 k

Foto: Jan Inge Dalsbø 

Stavanger Sykleklubb har gleden av å invitere rekrutter, aktive ryttere, veteraner - og alle andre sykkelinteresserte - til Veidekke Sykkelcup!

Invitasjon_Veidekke_sykkelcup.pdf 

 

Veidekke er den nye navnesponsoren for criteriumserien vår. Vi takker Uno-X for godt følge gjennom de siste 3 årene! Veidekke Sykkelcup består som vanlig av 6 ritt som kjøres i den velkjente løypa rundt trafikkstasjonen på Forus. Vi starter cupen med første ritt i april og kjører ca 1 ritt per måned før vi avslutter med den store finalen i september Formatet er det samme som tidligere med kort løype delvis inne på trafikkstasjonsområdet for de yngste klassene, mens de 3 eldste klassene kjører den store løypa. 

I Veidekke Sykkelcup er det bare 2-3 minutter mellom hver poengivende spurt og vi kan derfor garantere mye action og spenning! Her får du oppleve alt fra inkluderende konkurransetrening for de minste til rå sykling med hard konkurranse fra våre profesjonelle ryttere i de eldste klassene. Lokale ryttere får muligheten til å stille i samme startfelt som både norgesmestre, U23-verdensmestre og monumentvinnere!

Det blir flotte premier både på enkelrittene og sammenlagt for cup'en. Enkeltrittene premieres etter fargeklasser/startgrupper mens sammenlagtcupen premieres etter ordinøre NCF aldersklasser - ihht NCF regelverk.

Og sist men ikke minst - Veidekke Sykkelcup er distriktets mest publikumsvennlige landeveisritt: Vi kan love action fra start til slutt med heftige kamper om spurtene, høy sykkelkompetanse i speakerbua og ikke minst distriktets beste vafler i kafevogna!

 

Informasjon om påmelding kommer på http://www.sykling.no/terminlister og i egen artikkel her på hjemmesiden. Påmelding til enkeltritt er kun mulig i rekruttklasser mens for aktive klasser gjelder påmeldingen for hele sesongen. Har du spørsmål om årets Veidekke Sykkelcup så kontakter du oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kort løype (Hvit, Grønn, Rød):

Lang løype (Blå, Sort, Gul):

 

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY